Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van een selectie van first-class woningmakelaars in Europa. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

APPARTEMENT for sale in Amsterdam

Amsterdam De Pauwel - Type B - 1018 LL The Netherlands


Ingrid Wijngaards profile image
Ingrid Wijngaards
register makelaar taxateur
+31 653252378
ingrid@landheeren.nl

Landheeren Makelaardij
Zomeroord 32
7361 GL Beekbergen

+31 555 42 42 01
www.landheeren.nl
info@landheeren.nl

Living area
149m2
Plot size
N/A
Bedrooms
2

Description

Welkom bij Project De Pauwel.

De Pauwel is een nieuwe kleinschalige ontwikkeling op Eiland Oostenburg, gelegen in deelplan ‘Stadswerf’ en zal zich gaan kenmerken door haar gezellige straten met een diversiteit aan winkeltjes en boetiekjes, kantoren en horecagelegenheden. Door deze verscheidenheid aan functies zal er een complete en levendige nieuwe stadswijk ontstaan in het centrum van Amsterdam waar alles binnen handbereik is.

Te midden van deze levendigheid zijn er ook binnentuinen gecreëerd om even afstand te nemen van het drukke leven en te genieten van groen.

Tussen deze levendige commerciële plint, dat is dus de begane grond, en de oase van groen bevindt zich De Pauwel. Een klein gebouw bestaande uit 3 exclusieve woningen. Uniek op Oostenburg is dat deze woningen aan de voorkant uitzicht hebben op het levendige straatje en achter uitzicht hebben op de rustige binnentuin. In het ontwerp zijn de woningen ontwikkelt als doorzonwoningen wat betekent dat de woningen zoveel van de voorzijde als van de achterzijde lichtinval hebben.

Van de in totaal 3 woningen zijn er identieke 2 appartementen van 78m² op verdiepingen 1 en 2. Deze worden aangeboden tegen een koopsom van € 695.000,-v.o.n.. Deze 2 appartementen zijn voorzien van 2 royale slaapkamers, een complete en moderne badkamer en ruime woonkamer.

De Pauwel wordt bekroond met een tweelaags penthouse op verdiepingen 3 en 4. Dit penthouse heeft een oppervlakte van 149m² en heeft een koopsom van €1.295.000,-v.o.n.. Het penthouse is voorzien van 2 buitenruimtes. En als dat niet genoeg zou zijn, dan kun je als koper van het penthouse ervoor kiezen om het dak ook nog in te richten als riant terras.

De Pauwel is ook het enige koopblok op heel Oostenburg waar er een parkeergarage direct onder het gebouw wordt gerealiseerd. Je kunt hier een plek huren voor €224,00 per maand in de semi automatische parkeergarage.

Alle 3 de woningen worden opgeleverd met sanitair en tegelwerk.

Bijzonderheden:
- snelle oplevering mogelijk
- gelegen op eigen grond
- parkeren onder het complex
- met lift
- gasloos en alle vertrekken zijn voorzien van vloerverwarming
- warmte-/koudeopslag

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Features

Transfer of ownership
price
€ 1.295.000 v.o.n.
Status
BESCHIKBAAR
Acceptance
N/A
Reference
O100433
Construction
Kind of house
APPARTEMENT
Building type
PENTHOUSE
Construction period
N/A
Energy rating
N/A
Roof type
N/A
Rooms
5
Bedrooms
2
Surface Areas And Volume
Living area
149 m2
Other indoor space
N/A
Exterior space attached to the building
N/A
External storage space
N/A
Volume in cubic meters
387 m3
Plot size
N/A
 

Information / Viewing request

Videos

Photos