Ons kantoor is aangesloten bij Baerz & Co, een krachtenbundeling van een selectie van first-class woningmakelaars in Europa. Voor meer informatie omtrent al deze objecten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

VILLA for sale in Muiden

Muiden De Krijgsman Muiden - Fase 3: Het Kruitpad - De Krijgsman - Het Kruitpad - 1398 DB The Netherlands


Ingrid Wijngaards profile image
Ingrid Wijngaards
register makelaar taxateur
+31 653252378
ingrid@landheeren.nl

Landheeren Makelaardij
Zomeroord 32
7361 GL Beekbergen

+31 555 42 42 01
www.landheeren.nl
info@landheeren.nl

Living area
176m2
Plot size
214m2
Bedrooms
5

Description

De Krijgsman
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca. Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek.
Op loopafstand van de historische stadskern van Muiden, aan het Kruitpad en de Muidertrekvaart, wordt hard gewerkt aan de realisatie van unieke geschakelde villa’s. Hier woon je in een statig pand riant aan het Kruitpad en de Trekvaart met unieke groene tuinen en mooie hagen.

Het Kruitpad
Muidenaren en wandelaars lopen hier al sinds jaar en dag dromend voorbij: wat prachtplek om te wonen. Een zeer landschappelijk stukje Muiden, met uitzicht op de Muidertrekvaart en het daarlangs lopende Kruitpad met zijn oude bomen: goed voor heel veel mooie wandelingen door het kruitbos naar de IJmeerdijk en vice versa. Wandelaars en fietsers: zij bepalen hier het ritme en de toon van de dag. Een leven in rust en héél veel groen.
Het Kruitpad is een belangrijke ‘drager’ in het totale landschapsplan van De Krijgsman – samen met de Muidertrekvaart is dit pad heel beeldbepalend. De groenstrook langs het pad wordt daarom als één geheel ingericht, met een mix aan struiken en planten. Zo ontstaat een rustig en mooi straatbeeld met een groen en landelijk karakter. Er is gekozen uit struiken die op verschillende momenten van het jaar bloeien en ook variantie hebben in bladvorm en bladkleur. De bewoners kunnen met een trappetje vanaf het terras, direct of via de tuin de groenstrook bereiken. De bewoners dienen deze groenstrook in hun tuin zelf te onderhouden. In deze strook kunnen geen vaste bouwwerken zoals bergingen, schuurtjes of veranda’s worden geplaatst.

Woningen
De woningen zijn ruim van opzet en hebben gigantische ramen: het rijke gevoel van de woningen ontstaat vooral door de grote, hoge raampartijen. De bakstenen gevels zijn een ode aan mooie oude fabrieksgebouwen zoals die van de Krijgsman. Het dak is bekleed met leisteenachtige platen. Het verhoogde terras op het zuiden zorgt voor een leuke uitkijk over de Muidertrekvaart. De terrassen zijn omzoomd door mooie groene hagen. De woningen beschikken over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein of in het binnenhof.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Features

Transfer of ownership
price
€ 985.000 v.o.n.
Status
BESCHIKBAAR
Acceptance
N/A
Reference
O100499
Construction
Kind of house
VILLA
Building type
HALFVRIJSTAANDE_WONING
Construction period
N/A
Energy rating
N/A
Roof type
N/A
Rooms
6
Bedrooms
5
Surface Areas And Volume
Living area
176 m2
Other indoor space
N/A
Exterior space attached to the building
N/A
External storage space
N/A
Volume in cubic meters
528 m3
Plot size
214 m2
 

Information / Viewing request

Videos

Photos